De oliebollenkramen van Nostalgische-attracties.nl

 In Nieuws

Ook voor Nostalgische-attracties.nl breekt het oliebollenseizoen weer aan.

U kent Nostalgische attracties waarschijnlijk al van de antieke attracties, zoals ons nostalgische reuzenrad, diverse nostalgische carrousels en zweefmolens en misschien ook van onze oud-Hollandse poffertjeskramen.
Maar bij Nostalgische attracties doen wij meer! Want wat is een kermis zonder oliebollenkraam? Uiteraard ontbreken deze Hollandse lekkernijen ook bij Nostalgische attracties niet.

Wij zijn in het bezit van diverse oliebollenkramen, welke voor de meest uiteenlopende evenementen ingezet worden.
Zo hebben op diverse evenementen in binnen- en buitenland onze oliebollen mogen bakken.

Van de Nederlandse ambassade in Brussel (B) tot aan een oud- en nieuw feest midden in de zomer ( overgang van een oud gebouw naar een nieuw gebouw ), wij hebben onze lekkere producten op de gekste plaatsen inmiddels gebakken.

Uiteraard is het mogelijk om op uw evenement onze oliebollen ( of krentenbollen ) uit te delen aan uw medewerkers, bezoekers en/of gasten.
Maar wees er snel bij, onze agenda voor de komende winter zit al bijna volgeboekt!

Voor meer informatie over de oud-Hollandse oliebollenkramen van Nostalgische attracties, kijkt u bij onze nostalgische attracties!
Voorhet aanvragen van een vrijblijvende offerte voor één van onze oliebollenkramen, verzoeken wij u het contactformulier in te vullen.

Recommended Posts
0
Nostalgische kermis in Antwerpen B – Op de nostalgische draaimolen 6