Onze nieuwe oliebollenkraam!

 In Nieuws

Zoals ieder jaar, als de dagen korter worden en de tijd steeds meer richting oud- en nieuw gaat, dan komen de oliebollenkramen weer tevoorschijn.

Net zoals ieder jaar, proberen wij bij Nostalgische-attracties.nl onze klanten te voorzien van nieuwe, maar toch ouderwetse attracties. Vandaar dat wij u graag onze nieuwe, maar toch in nostalgische stijl gedecoreerde, oliebollenkraam!

Uiteraard is onze oliebollenkraam geheel in onze stijl en naar onze smaak ingericht en voorzien van de nieuwste apparatuur, zoals een oliebollenmachine voor de grote opdrachten die ons staan te wachten.

Deze grote oliebollenkraam van Nostalgische-attracties is voorzien van bijna 1000 kleine lampjes, prachtige afwerkingen qua decoratie en daarom een lust voor oog… en uiteraard de mond!
Want wij staan voor meer als 100% achter onze ouderwetse lekkernijen en zorgen dan ook voor een oliebol van zeer hoge kwaliteit, wij zijn immers niet voor niets al 3 jaar achter elkaar uitgeroepen tot de oliebollenkraam met de lekkerste oliebollen van Groningen!

Uiteraard is het mogelijk om een oliebollenkraam op uw evenement te plaatsen en van hieruit de lekkerste oliebollen te bakken.

Voor meer informatie over de mooiste oliebollenkraam van Nederland, neemt u contact op via het contactformulier!

Recommended Posts
0
Nostalgische kermis antwerpen