De kleine nostalgische dorps kermis van nostalgische-attracties.nl

Bijzonder geschikt als de echte dorpskermis vervanger!

Een echte, complete nostalgische kermis op uw evenement? Dan bent u bij Nostalgische-attracties.nl natuurlijk op het juiste adres!
Nostalgische kermis pakket 2, biedt voor de meeste feesten een uitkomst, 4 nostalgische attracties voor één prijs!

De kermis zoals ze er vroeger waren, is nu geschikt voor uw evenement!

Nostalgische kermis-pakket 2

  • Kinder zweefmolen
  • Nostalgische draaimolen 1
  • Kinder kop van Jut
  • Nostalgisch springkussen
  • Incl. 2 personen bediening ( één persoon bediening voor de kinder zweefmolen en één persoon bediening voor de draaimolen )

Nostalgische kermis pakket 2, is ons meest verhuurde nostalgische kermis pakket! Dit pakket wordt vaak ingezet tijdens grote(re) evenementen of als vervanging van de dorpskermis. U heeft met dit nostalgische kermis pakket, een complete kermis op uw evenement welke geschikt is voor de kleinsten en de iets groteren.

 

Wenst u, naast de bovenstaande attracties, ook nog een reuzenrad op uw evenement? Kijk dan eens bij het nostalgische kermis-pakket 3

U heeft dan de kinder zweefmolen, het nostalgisch reuzenrad, de nostalgische draaimolen 1, de kinder kop van Jut en een nostalgisch springkussen op uw evenement!

 

Mocht u, naast bovenstaande attracties, ook nog een oud-Hollandse poffertjeskraam of een suikerspinkraam wensen, dan maken wij graag voor u een pakket op maat!

Als u meer informatie wenst, dan kunt u via het contactformulier o.a. een vrijblijvende offerte aanvragen!

 

Most Recent Projects
0