De meest complete nostalgische kermis van nostalgische-attracties.nl

Wanneer u opzoek bent naar iets echt speciaals, dan heeft u met het nostalgische kermis pakket 4 alles in handen voor een compleet nostalgisch evenement!

Deze complete nostalgische stadskermis is uniek in z’n soort en is ook geschikt voor uw evenement.

7 Prachtige nostalgische attracties, op uw evenement? Bij Nostalgische-attracties.nl vind u ze allemaal! Alle attracties op onze site, zijn in ons eigen bezit. U heeft hiermee het voordeel dat wij altijd flexibel zijn, de attracties scherp kunnen leveren en u één aanspreek persoon heeft!

Wij bieden een vier-tal nostalgische kermis-pakketten aan.

Nostalgische kermis-pakket 4 bestaat uit:

Een complete kermis op uw evenement? Dan is dit kermis-pakket het meest geschikt voor u!

Dit kermis pakket bestaande uit: een echt reuzenrad ( geschikt voor de hele familie ), een nostalgische kinder zweefmolen, een echte ouderwetse draaimolen,

oud-Hollandse poffertjeskraam, de lekkerste suikerspinnen, een groot springkussen en natuurlijk een echte kinder kop van Jut!

 

Deze oud-Hollandse, nostalgische kermis kan ook op uw evenement geplaatst worden en is zeer geschikt om hele families mee blij te maken.

 

Nostalgische-attracties.nl – Verhuur van complete nostalgische kermissen in binnen- en buitenland!

 

Mocht dit complete kermis pakket nog niet groot genoeg zijn, dan kunnen wij dit nostalgische kermis pakket uitbreiden met bijvoorbeeld een Spaanse Churroskraam, nostalgische draaiorgels of een echte oud-Hollandse oliebollenkraam! Voor meer informatie over de attracties van Nostalgische-attracties.nl neemt u contact op via het contactformulier.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=piXFSNqaGIY&feature=plcp[/youtube]
Most Recent Projects
0