Het nostalgische reuzenrad van nostalgische-attracties.nl

Uniek in Nederland! Het nostalgische mini reuzenrad van Nostalgische-attracties.nl!
Met een prachtige, maar niet overdreven, nostalgische hoogte van circa 9,30 meter, heeft u een prachtig uitzicht over uw (nostalgisch) evenement vanuit ons kleurrijke reuzenrad!

Jong en oud, groot en klein, opa’s en kleinkinderen. Iedereen stapt graag in het Nostalgische reuzenrad van Nostalgische attracties.
Dit reuzenrad is ook geschikt voor uw evenement en u kunt haar huren bij Nostalgische attracties.nl

Het nostalgische reuzenrad welke geheel bij de stijl van onze andere Nostalgische attracties past, is uitermate geschikt voor evenementen met een nostalgisch tintje.
De mogelijkheden met ons reuzenrad zijn vrijwel eindeloos!

Ons reuzenrad kan zowel op indoor en outdoor locaties geplaatst worden. Zo heeft ons reuzenrad o.a. al eens binnen in de Jaarbeurshallen (Utrecht), binnen in het MECC (Maastricht), in de Central Studio’s (Utrecht), in het theater in Amsterdam, Flanders Expo hallen in Gent (Be) en in de Americahallen (Apeldoorn) gestaan.

Van rond draaiend diner, tot het monteren van tablets…. ; in het reuzenrad van Nostalgische-attracties.nl is bijna niets te gek! De gondels van het reuzenrad, zijn uitgevoerd met banken en tafels. Ook het meenemen van uw drankje behoord tot de mogelijkheden! Genieten van het uitzicht onder het genot van een drankje… Wie wil dat nu niet?

Wilt u ook genieten van een prachtig uitzicht over uw evenement? Boek dan het reuzenrad van Nostalgische-attracties.nl, Onbetwist de uitzicht specialist!

Reuzenrad verhuur – Nostalgische-attracties.nl Voor ieder evenement een geschikte attractie!

[youtube height=”350″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=-SANkvSOBN0[/youtube]

 

Most Recent Projects
0