Rental of real Nostalgic attractions!

nostalgische attracties

Over ons

over nostalg

Over Nostalgische Attracties

Attracties voor jong en oud!

Bij nostalgische-attracties vind u niet alleen kinderattracties, u bent bij ons op juiste adres voor iets unieks. Attracties geschikt voor jong en oud, groot en klein. Immers bij welke attractieverhuurder vind u attracties waar opa’s met kleinkinderen instappen of waar zelfs rolstoelen toegang hebben tot een draaimolen? Inderdaad, Nostalgische-attracties.nl is een aanvulling op uw evenement in plaats van een zoethoudertje voor kinderen!

De attracties van Nostalgische-attracties.nl hebben stuk voor stuk een uitstraling zoals de ouderen onder ons, zich kermis herinneren. Attracties waar je met groot plezier instapt en wat geen vervelende sfeer oproept. Bij ons treft u ook geen snelle attracties met snelle bewegingen, maar rustige attracties waar papa’s graag een ritje mee draaien.

CHE ATTRACTIES

Wat kunt u van verwachten? Nostalgische-attracties.nl?

Op de allereerste plaats, attracties welke ouderwets zijn maar aan alle moderne keuringseissen voldoen. Want Nostalgische-attracties.nl heeft veiligheid op het hoogst mogelijke niveau staan. U vind bij Nostalgische-attracties.nl dan ook alleen perfect onderhouden attracties welke allen jaarlijks gekeurd worden door een erkende instantie.

NOSTALGISCHE ATTRACTI

Naast de perfecte staat van onderhoud, is ook onze bediening bijzonder representatief. Geheel gekleed in nostalgische kledij presenteren wij dan ook met gepaste trots onze unieke attracties.

Onze attracties zijn dan ook niet “zomaar” een greep uit een willekeurig assortiment, attracties van Nostalgische-attracties.nl zijn een beleving. Even waant u zich terug naar die (goede) oude kermistijd, daar waar vele hun liefde hebben gevonden, het lijkt haast een sprookje… En misschien is dat het ook wel.

U bent natuurlijk bij Nostalgische-attracties.nl ( zoals onze naam al doet vermoeden ) op het juiste adres voor een nostalgische attractie! Echter heeft Nostalgische- attracties.nl inmiddels zoveel attracties verzameld en aangeschaft en gerestaureerd dat wij u kunnen voorzien van een complete nostalgische kermis. De combinatie van onze nostalgische attracties, samen met een aantal van onze nostalgisch lekkere kermis producten, maakt het geheel tot een ware nostalgische kermis! Wij zijn dan ook sinds jaar- en dag dé verhuurder van complete nostalgische kermissen.

En dat is ook waar wij goed in zijn, het verzorgen van een complete nostalgische kermis op uw evenement. Attracties zoals ons nostalgisch reuzenrad, één van onze ouderwetse draaimolens, een kleine zweefmolen tezamen met nostalgische lekkernijen zoals de suikerspin en poffertjeskraam maken een nostalgische evenement pas écht compleet en dat vind u bij ons allemaal onder één dak! Het nostalgische rood-witte dak van Nostalgische-attracties.nl

NOSTALGIS

Onze hardlopers!

 • Suikerspinkramen

  Suikerspinnen kunnen wij draaien in alle maten en kleuren! Het is mogelijk, om u een suikerspinkraam te leveren welke uw suikerspinnen geheel in …
 • 995.00

  Oliebollenkraam

  De oliebollenkraam van Nostalgische-attracties.nl is te huur voor ieder evenement en kan ook bij u op locatie zijn oliebollen ( met of …
 • Draaiorgels

  Nostalgische attracties.nl heeft het allermooiste draaiorgel in huis welke het hele nostalgische plaatje compleet kan maken.
 • 775.00

  Spaanse Churros

  Een Churros kraam met deze Spaanse lekkernij is vanaf nu te huur bij Nostalgische-attracties.nl.
 • 775.00

  Touwtje trekken

  De touwtjetrek kraam is zeer geschikt om te branden in uw eigen bedrijfsstijl. Trek aan het touwtje en de gewonnen merchandise komt …
 • 775.00

  Eendjes vissen/eendjes vangen

  Het leukste spel van de kermis, vang de eendjes met de hengel uit het waterbassin en je mag uitzoeken uit de hele …