Over ons

Attracties voor jong en oud!

Bij nostalgische-attracties vind u niet alleen kinderattracties, u bent bij ons op juiste adres voor iets unieks. Attracties geschikt voor jong en oud, groot en klein. Immers bij welke attractieverhuurder vind u attracties waar opa’s met kleinkinderen instappen of waar zelfs rolstoelen toegang hebben tot een draaimolen? Inderdaad, Nostalgische-attracties.nl is een aanvulling op uw evenement in plaats van een zoethoudertje voor kinderen!

De attracties van Nostalgische-attracties.nl hebben stuk voor stuk een uitstraling zoals de ouderen onder ons, zich kermis herinneren. Attracties waar je met groot plezier instapt en wat geen vervelende sfeer oproept. Bij ons treft u ook geen snelle attracties met snelle bewegingen, maar rustige attracties waar papa’s graag een ritje mee draaien.

IMG_5953

Wij zijn de meest ouderwetse attractieverhuurder van de Benelux!

Wat kunt u van Nostalgische-attracties.nl verwachten?

Op de allereerste plaats, attracties welke ouderwets zijn maar aan alle moderne keuringseissen voldoen. Want Nostalgische-attracties.nl heeft veiligheid op het hoogst mogelijke niveau staan. U vind bij Nostalgische-attracties.nl dan ook alleen perfect onderhouden attracties welke allen jaarlijks gekeurd worden door een erkende instantie.

Naast de perfecte staat van onderhoud, is ook onze bediening bijzonder representatief. Geheel gekleed in nostalgische kledij presenteren wij dan ook met gepaste trots onze unieke attracties.

Onze attracties zijn dan ook niet “zomaar” een greep uit een willekeurig assortiment, attracties van Nostalgische-attracties.nl zijn een beleving. Even waant u zich terug naar die (goede) oude kermistijd, daar waar vele hun liefde hebben gevonden, het lijkt haast een sprookje… En misschien is dat het ook wel.

U bent natuurlijk bij Nostalgische-attracties.nl ( zoals onze naam al doet vermoeden ) op het juiste adres voor een nostalgische attractie! Echter heeft Nostalgische- attracties.nl inmiddels zoveel attracties verzameld en aangeschaft en gerestaureerd dat wij u kunnen voorzien van een complete nostalgische kermis. De combinatie van onze nostalgische attracties, samen met een aantal van onze nostalgisch lekkere kermis producten, maakt het geheel tot een ware nostalgische kermis! Wij zijn dan ook sinds jaar- en dag dé verhuurder van complete nostalgische kermissen.

En dat is ook waar wij goed in zijn, het verzorgen van een complete nostalgische kermis op uw evenement. Attracties zoals ons nostalgisch reuzenrad, één van onze ouderwetse draaimolens, een kleine zweefmolen tezamen met nostalgische lekkernijen zoals de suikerspin en poffertjeskraam maken een nostalgische evenement pas écht compleet en dat vind u bij ons allemaal onder één dak! Het nostalgische rood-witte dak van Nostalgische-attracties.nl

Onze hardlopers!

SuikerspinkramenSuikerspinkramen

Suikerspinkramen

Suikerspinnen kunnen wij draaien in alle maten en kleuren!
Het is mogelijk, om u een suikerspinkraam te leveren welke uw suikerspinnen geheel in uw bedrijfskleuren draait!

OliebollenkraamOliebollenkraam

Oliebollenkraam

995.00

De oliebollenkraam van Nostalgische-attracties.nl is te huur voor ieder evenement en kan ook bij u op locatie zijn oliebollen ( met of zonder krenten/rozijnen ) uitdelen!

DraaiorgelsDraaiorgels

Draaiorgels

Nostalgische attracties.nl heeft het allermooiste draaiorgel in huis welke het hele nostalgische plaatje compleet kan maken.

Spaanse ChurrosSpaanse Churros

Spaanse Churros

775.00

Een Churros kraam met deze Spaanse lekkernij is vanaf nu te huur bij Nostalgische-attracties.nl.

Touwtje trekkenTouwtje trekken

Touwtje trekken

775.00

De touwtjetrek kraam is zeer geschikt om te branden in uw eigen bedrijfsstijl. Trek aan het touwtje en de gewonnen merchandise komt vanzelf tevoorschijn!

Eendjes vissen/eendjes vangenEendjes vissen/eendjes vangen

Eendjes vissen/eendjes vangen

775.00

Het leukste spel van de kermis, vang de eendjes met de hengel uit het waterbassin en je mag uitzoeken uit de hele kraam!

Ring werpenRing werpen

Ring werpen

475.00

Deze ring gooi kraam kan ook op uw evenement staan, geheel door Nostalgische-attracties geëxploiteerd, of door u of uw medewerkers geëxploiteerd.

Blik gooienBlik gooien

Blik gooien

475.00

Op iedere kermis vind u ze, de kermisspelletjes. Nostalgische-attracties heeft een divers aanbod van echte kermis spellen zoals; blik gooien / ballen gooien, eendjes vangen, touwtje trekken en ring werpen.

Zweefmolen

Zweefmolen

435.00

De kinder zweefmolen is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In deze kinder zweefmolen kun je zien dat kinderen écht plezier hebben!

Draaimolen 2

Draaimolen 2

595.00

De grote nostalgische draaimolen van nostalgische-attracties.nl
Deze draaimolen is uitermate geschikt voor de grotere evenementen.

Complete Nostalgische Kermis

Complete Nostalgische Kermis

Bij Nostalgische-attracties.nl heeft u de keuze uit een viertal nostalgische kermis pakketten. Deze pakketten kunt u, afhankelijk van uw budget, geheel naar uw wens aanpassen. Voor meer informatie over de diverse nostalgische kermis pakketten bent u hier op het juiste adres.

Draaimolen 1Draaimolen 1

Draaimolen 1

435.00

Draaimolen 1 biedt plaats aan 11 kinderen en heeft een diameter van 3,5 meter.
Dankzij zijn compacte afmeting is deze draaimolen op vrijwel ieder evenement te plaatsen.

0