Ons nostalgisch reuzenrad op het Trek festival.

 In Nieuws

Een bijzondere opdracht, waar wij eigenlijk best trots op zijn…

Ons nostalgisch reuzenrad staat op bijna alle foodtruck-festivals van Trek door geheel Nederland.

Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Maastricht en nog veel meer locaties doet onze nostalgische attractie aan, dit om het geheel nog sfeervoller te maken én om alle bezoekers natuurlijk een mooi uitzicht te bieden over deze unieke evenementen.

Jong en oud bezoeken deze evenementen, daarom is juist ons reuzenrad zo geschikt en heeft een ongekende toegevoegde waarde aan de festivals. Het reuzenrad is dan ook dé familie attractie bij uitstek, opa’s en oma’s samen met de kleinkinderen, hele gezinnen en ‘s avonds de jeugd. Iedereen maakt graag een ritje mee en genieten zichtbaar van de kleurrijke en smaakvolle food-truck-festivals.

Wanneer u ook foodtruck evenement organiseert en u wenst hiervoor één van onze nostalgische attracties, neemt u dan spoedig contact op. Zelfs voor 2017 staan de eerste opdrachten alweer gepland. Ons nostalgisch reuzenrad blijkt namelijk erg in Trek te zijn, op het Trek festival!

Mocht u ons reuzenrad eens willen bekijken en natuurlijk een ritje meedraaien, bezoek dan eens één van de Trek festivals in Nederland. Grote kans dat ons reuzenrad daar aanwezig is!

 

 

Recommended Posts
0
Popcorn kraam